Bosch Car Service | Salon Moottorihuolto Oy Bosch Car Service - Salon Moottorihuolto Oy
Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Bosch Car Service

Bosch on maailman suurin riippumaton autoteollisuuden järjestelmä- ja komponenttitoimittaja.

Boschin kokemus, innovatiivisuus ja tekninen tietämys auttavat kehittämään yhä turvallisempia, taloudellisempia ja vähemmän saastuttavia autoja.

Kaikkia automerkkejä palvelevana korjaamona Bosch Car Service hallitsee niin modernin autoelektroniikan kuin mekaaniset korjaukset ja normaalit huollotkin. Bosch Car Service -korjaamossa ammattitaitoiset mekaanikot suorittavat määräaikaishuollot auton valmistajan huolto-ohjelman mukaan. Elektronisten järjestelmien vianetsinnässä teitä palvelevat erikoiskoulutetut asiantuntijat, joilla on käytössään Boschin omat testauslaitteet ja korjausohjeet. Ensiluokkaisen korjauslaadun varmistamiseksi Bosch Car Service -korjaamot käyttävät alkuperäisiä Bosch-osia ja muiden nimekkäiden valmistajien tuottamia laatuosia.

Boschin kiinteä yhteistyö miltei kaikkien autonvalmistajien kanssa edesauttaa Bosch Car Service -korjaamoja tarjoamaan Teille Laadukkaita korjaamopalveluja kilpailukykyiseen hintaan. Huolto tai korjaus Bosch Car Service -korjaamossa on investointi joka auttaa säilyttämään autonne arvon paremmin ja takaa Teille huolettomia kilometrejä.

Bosch Car Service -kortti


Bosch Car Service -kanta-asiakkaana käytössäsi on enemmän maksuvaihtoehtoja ja omia tarjouskampanjoita.

Lue lisää

Bosch Car Service Liikkumisturva


Bosch Car Service Liikkumisturvan ansiosta ympärivuorokautinen apu on helposti saatavilla.

Lue lisää