Dräger ja Dignita alkolukot | Salon Moottorihuolto Oy Dräger ja Dignita alkolukot - Salon Moottorihuolto Oy
Siirry sisältöön

Dräger ja Dignita alkolukot

Dräger alkolukko asennus- ja huoltopiste

Dignita alkolukko asennus- ja huoltopiste

Dräger on suurin ja vanhin uloshengitysilman alkoholipitoisuutta mittaavien laitteiden valmistaja, jonka historia alkaa Dräger-putkesta ja puhalluspussista, joita poliisi käytti aikaisemmin, jatkuen nykyaikaisiin elektronisiin seulonta- ja todistusvoimaisiin laitteisiin. Yrityksessä hyödynnetään sen suurta lääketieteellistä tietotaitoa, sillä se on alallaan markkinajohtaja sekä tutkimuksessa että valmistuksessa.

Hyvä tietää

Kyllä. Alkolukon joustavien asennusmahdollisuuksien ansiosta se voidaan asentaa kaikkiin ajoneuvoihin, joissa on sähköjärjestelmä.

Ei. Taksiasetukset sallivat 45 minuutin vapaan käynnistysajan.

Tuulilasin pesuneste on etanolia, johon on lisätty hajusteita ja väriaineita. Alkolukko voi reagoida tuulilasin pesunesteeseen suljetussa tilassa samalla tavalla kuin uloshengitysilman alkoholiin. Höyryt saattavat säilyä kauan, vaikka tuoksua ei olisi havaittavissa. Älä pese tuulilasia juuri ennen puhallusta.

Tämä tarkoittaa, että suussa on ravintoaineiden tai juomien jäämiä, jotka voivat vaikuttaa puhallusnäytteeseen. Älä syö liköörikonvehteja tai juo ykkösolutta/siideriä ennen puhallusta.

Dräger Interlock XT on hyväksytty myös valvotun ajo-oikeuden alkolukoksi.